''Keukens, van huis uit.''

Van huis uit is Jonné opgegroeid met keukens. Het familiebedrijf van zijn ouders heeft sinds de jaren 70 van de vorige eeuw een succesvolle onderneming gehad in het ontwerpen, leveren en plaatsen van keukens. Jonné is begin jaren 90 ingestroom d in het bedrijf en heeft voor talloze klanten hun droomkeuken gerealiseerd. Van Duitse degelijkheid tot Italiaans design, door de jaren heen zijn honderden tevreden klanten het visitekaartje van het bedrijf geworden. Met Multi-J plaatst Jonné ook alweer 10 jaar keukens. Voor andere keukenspecialisten maar ook voor eigen klanten.

Nu is het tijd voor een lijn keukens met een eigen label. Multi-J gaat dit label lanceren onder de toepasselijke naam: ''Van Huis Uit''

Vanuit de ruime woon- en werkboerderij in Drenthe realiseert Multi-J jouw droomkeuken. Compleet op maat gemaakt en met de deskundigheid van ons team helemaal naar je eigen smaak en wens ontworpen en vakkundig geplaats. Neem contact op voor meer informatie en kijk op Facebook voor foto's van onze werkzaamheden.